Ga direct naar de info over onze trainingsapp

Word studentdocent of studentcoach

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste studentdocenten en studentcoaches! Geen student meer maar wel enthousiast? Ook dan horen we graag van je.

Student of docent? Waarom niet allebei? 

✓ Ontvang een training
✓ Geef les aan een geïnteresseerd publiek
✓ Lever een bijdrage aan de maatschappij
✓ Verbeter je presentatievaardigheden
✓ Bouw aan je cv
 

StudentDOCENT
Wil jij wezenlijk iets betekenen voor de maatschappij, en in het specifiek voor ouderen? Vertel je daarnaast gepassioneerd over je studie en ben je goed in presenteren? Dan zoeken wij jou!

StudentCOACH
Past een meer ondersteunende rol beter bij jou? Als studentcoach ondersteun je studenten tijdens hun eerste college, geef je hen feedback en sta je onze contactpersonen op locaties te woord. Je bent het gezicht van OGJG!

De functies zijn goed te combineren en kunnen ook online uitgeoefend worden. Daarbij plannen we je niet zonder jouw toestemming in. Het past dus altijd in je agenda.
 

We maken graag kennis
Wil jij aan de slag als studentdocent en/of studentcoach? Neem dan contact op via het contactformulier of stuur een mail aan info@ogjg.nl. Vermeld daarin altijd: de regio waarin je actief wil zijn en wat je studeert je of hebt gestudeerd. De desbetreffende regiocoördinator neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Stuur ons een e-mail

Studentdocent Diederik geeft seniorencollege op locatie ⬇️

Studentdocent Diederik geeft een seniorencollege op locatie

Studentdocent Dido geeft een online seniorencollege Kunstgeschiedenis ⬇️

Studentdocen Dido geeft een online seniorencollege Kunstgeschiedenis

Onderwerpen seniorencolleges

Je bent vrij om zelf een onderwerp te kiezen uit je studie of vakgebied. Dus je kunt een seniorencollege geven over een onderwerp dat echt jouw interesse heeft en waarover je graag vertelt en van gedachten wisselt met deelnemers. Elke studie of vakgebied komt in aanmerking.
Je geeft als studentdocent altijd een collegereeks, dat wil zeggen een serie van vier verschillende colleges rondom één thema. Voordat je je eerste college geeft, overleg je altijd met je regiocoördinator over de inhoud en het niveau van je collegereeks.

Benieuwd naar onderwerpen waarover studentdocenten zoal colleges geven?
Bekijk onze online colleges

Bekijk de video’s van studentdocenten

Studentdocent Aisja

Aisja vertelt hoe het is om als studentdocent aan de slag te gaan. Ze deelt haar ervaring met college geven, wat dit haar heeft opgeleverd en hoe jij ook aan de slag kan als studentdocent en daarmee een verschil kunt maken voor senioren.

Studentdocent Joris

Joris, studeert aan de docentenopleiding Geschiedenis. In Brandpunt+ vertelt hij over zijn missie om alle leergierige senioren in Nederland te bereiken met seniorencolleges: ‘We moeten waken dat ouderen niet mentaal eenzaam worden’.

Vragen of aanmelden als studentdocent of studentcoach?

Heb je vragen na het zien van de video’s of wil je je direct aanmelden als studentdocent of studentcoach? We horen het graag!
Mail ons: info@ogjg.nl

Nu beschikbaar

App voor studentdocenten

We hebben een interactieve trainingsapp ontwikkeld in samenwerking met onze partner CoVince. Na het volgen van de training, ben je nóg beter voorbereid op het geven van colleges aan senioren.

Download de app
Je hebt als studentdocent gratis toegang tot deze app. Download de CoVince-app via de Appstore/ Google play en kijk bij OGJG Studentdocenten. Mail je regiocoördinator voor een gratis toegangscode.
Veel plezier met de training!

Beeld uit trainingsapp OGJG: senior volgt een college
Printscreen van de app voor studentdocenten
Naar Google Play-appstore Naar App Store (Apple)