Informatie voor studenten 
Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste studentdocenten en studentcoaches! Geen student meer maar wel enthousiast? Ook dan horen we graag van je. 

StudentDOCENT
Wil jij wezenlijk iets betekenen voor de maatschappij, en in het specifiek voor ouderen? Vertel je daarnaast gepassioneerd over je studie en ben je goed in presenteren? Dan zoeken wij jou! 
 
Student of docent? Waarom niet allebei? 

✓ Ontvang een training
✓ Geef les aan een geïnteresseerd publiek
✓ Lever een bijdrage aan de maatschappij
✓ Verbeter je presentatievaardigheden
✓ Bouw aan je cv
 
StudentCOACH
Past een meer ondersteunende rol beter bij jou? Als studentcoach ondersteun je studenten tijdens hun eerste college, geef je hen feedback en sta je onze contactpersonen op locaties te woord. Je bent het gezicht van OGJG! 
 
De functies zijn goed te combineren en kunnen ook online uitgeoefend worden. Daarbij plannen we je niet zonder jouw toestemming in. Het past dus altijd in je agenda.

Wil jij aan de slag als studentdocent en/of studentcoach? Vermeld dan in je bericht middels het contactformulier of een mail aan info@ogjg.nl de volgende zaken: In welke regio zou je actief willen zijn en wat studeer je of heb je gestudeerd? De desbetreffende regiocoördinator neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

voor studenten

Binnenkort beschikbaar: App voor studentdocenten

Stichting Oud Geleerd Jong Gedaan presenteert in samenwerking met CoVince: Dé trainingsapp voor studentdocenten om hen voor te bereiden op het geven van colleges voor senioren! Hieronder alvast een voorproefje. Binnenkort meer informatie.