Informatie voor locatiemedewerkers 
OGJG breidt continu uit en is altijd op zoek naar nieuwe locaties voor het organiseren van de colleges voor senioren. In bijna het hele land organiseert OGJG colleges voor senioren in wijkcentra, verpleeghuizen en bibliotheken. In een reeks van 4 keer 1 uur worden uiteenlopende onderwerpen besproken. In goed overleg stemmen wij de colleges van de studentdocenten af op de wensen van de deelnemers. Wij vinden goed contact met de locatiemedewerkers dan ook van groot belang. 
Doordat u een cognitief uitdagende activiteit organiseert, trekt u nieuwe bezoekers, draagt u bij aan het verbinden van jong en oud en zorgt u ervoor dat ‘een leven lang leren’ werkelijkheid wordt. Ook blijken de colleges een mooi middel om wijkbewoners en mantelzorgers bij uw activiteiten te betrekken. 

 Wat zeggen de cijfers?

  • 74% van de deelnemers geeft aan dat de colleges hen de mogelijkheid geeft om herinneringen of kennis op te halen.
  • Voor 81% van de deelnemers genereert een college meer gespreksstof.
  • 86% van de deelnemers zegt dat de colleges een zeer positief effect op hen hebben. 
  • 100% van de deelnemers vond het prettig een college te volgen van een studentdocent.

Wilt u de colleges van OGJG bij u op locatie organiseren? Stuur dan een mail naar info@ogjg.nl of vul het contactformulier in. 

Informatie voor geinteresseerde senioren 
Wilt u colleges volgen op locatie(s) bij u in de buurt? Dan kunt u zich via onderstaand formulier aanmelden voor de maandelijkse update waarin alle colleges die toegankelijk zijn voor mensen van buitenaf staan. 
 

oud geleerd