Meld u aan voor de online Seniorencolleges

Wat gebeurde er met Rembrandt van Rijn nadat hij De Nachtwacht schilderde? Wat gaat er mis in de goudmijnen van Congo? Waarom schilderde Jan Steen twee keer het Sinterklaasfeest? En welk Amsterdams mirakel vond plaats in 1345?

Deze vragen en meer worden elke dinsdagavond in oktober en november beantwoord worden door enthousiaste studentdocenten. Presentatrice Lisette gaat in gesprek met studentdocenten Dewi, Rosella, Sade, Emma, Kathinda, Kejan, Eva en Nina. Zij vertellen u alles over hun studies Kunstgeschiedenis, Neuropsychologie, Internationaal strafrecht, Archeologie en meer!

Schrijf u nu in voor de online Seniorencolleges en leer van de studenten van nu, en bekijk de colleges vanuit huis via uw tablet of pc. De afleveringen zijn tevens los van elkaar goed te volgen, dus u kunt zich ook later in het seizoen nog aanmelden. En… het is helemaal gratis!

Vul het inschrijfformulier hiernaast in en klik op ‘Inschrijven’. U ontvangt een mail met een bevestiging. We houden u op de hoogte via de mail.
Heeft u na aanmelding geen bevestigingsmail ontvangen of op dinsdag nog steeds geen mail met de link? Kijk in uw spam folder. Als u de mail niet kunt vinden, neem dan contact met ons op via info@ogjg.nl. 

Studentdocent Dewi in de studio
Studentdocent Kanthida in de studio

Inschrijfformulier online Seniorencolleges


  *is een verplicht veld

  Inschijfformulier

  Stap 1

  Meld u aan via het inschrijfformulier bovenaan deze pagina. Elke maandag ontvangt u een mail met een persoonlijke link naar het online college.

  Een docent voor een bord

  Stap 2

  Open de mail op de dag van het college, klik op de link en geniet van het college. Heeft u vragen? Stel deze in de chat.

  vraagteken

  Stap 3

  Vind de antwoorden van de vragen dezelfde week nog terug de mail!

  Planning van de online Seniorencolleges

  Hieronder kunt u precies zien wanneer welk college plaats vindt. Elk college duurt een half uur.
  U kunt de uitgebreide beschrijving van de online Seniorencolleges downloaden. Hier vindt u meer informatie over de onderwerpen van de online Seniorencolleges.

  Planning van online Seniorencolleges

  Leer verder op OASE van Kennis

  Wist u dat ons eerste seizoen Seniorencollege uitgezonden is door televisiezender ONS? Deze afleveringen en meer is te vinden op ons online leerplatform OASE van kennis. OASE van Kennis biedt colleges en cursussen, maar ook rondleidingen en luisterfragmenten. Thema’s van deze leermodules lopen uiteen van psychologie, kunst, talen en geschiedenis tot persoonlijke ontwikkeling en gezondheid. Het aanbod is inspirerend, leidt tot nieuwe gespreksstof en levert cognitieve uitdaging. De leeromgeving wordt maandelijks aangevuld met nieuwe modules.