Contact

Neem contact op

Heeft u een vraag, opmerking of suggestie? Neem dan gerust contact met ons op door ons een e-mail te sturen of door het contactformulier op deze pagina in te vullen.
Mail ons via info@ogjg.nl

Wil jij aan de slag als studentdocent? Vermeld dan svp in je bericht in welke regio je colleges zou willen geven en wat je studeert. We zorgen dan dat je mail bij de juiste regiocoördinator terechtkomt.

Wilt u een seniorencollege volgen op een locatie bij u in de buurt? Dan kunt u zich aanmelden voor de maandelijkse nieuwsbrief waarin alle colleges die openbaar toegankelijk zijn vermeld worden. Ook voor andere vragen kunt u natuurlijk contact opnemen.

Wilt u een collegereeks organiseren?
Vermeld dan svp in het bericht in welke regio uw locatie ligt. We zorgen dan dat de betreffende regiocoördinator contact opneemt.

Contactformulier
  Bezoekadres Oud Geleerd Jong Gedaan

  Haarlemmerstraat 121-1
  1013 EN Amsterdam

  Haarlemmerstraat 121

  1013 EN Amsterdam

  Blijf bij met onze nieuwsbrief

  We sturen een maandelijkse e-mail nieuwsbrief waarin we u meenemen rondom alles wat er gebeurt binnen OGJG. We vertellen u welke seniorencolleges er plaats gaan vinden, we delen nieuws rondom onze online leeromgeving OASE van Kennis, en houden u op de hoogte van nieuwe samenwerkingen.

  Schrijf u nu in!

  * = verplicht veld

  door MailChimp!