Colleges op locatie

Een college of andere activiteit bij u in de buurt bijwonen? Dat kan! Onze partnerlocaties bepalen zelf of aanmelden verplicht is en of er een toegangsprijs wordt gevraagd.

Tuin van Toen - een wandeling door de tijd

Wandel mee over de stadsboerderij Eilandsteede, met bioloog en studentdocent Jenna van Vulpen. Zij vertelt je over de planten die je tegenkomt en hun toepassing in de maatschappij; nu en vroeger.

Tuin van Toen - een wandeling door de tijd

Wandel mee over de stadsboerderij Steede Hoge Woerd, met bioloog en studentdocent Jenna van Vulpen. Zij vertelt je over de planten die je tegenkomt en hun toepassing in de maatschappij; nu en vroeger.

Tuin van Toen - een wandeling door de tijd

Wandel mee over de stadsboerderij Gagelsteede, met bioloog en studentdocent Jenna van Vulpen. Zij vertelt je over de planten die je tegenkomt en hun toepassing in de maatschappij; nu en vroeger.

Het OGJG Generatie Café: Aandacht voor elkaar

Tijdens het OGJG Generatie Café duiken we in het fascinerende thema van aandacht: wat is het, hoe werkt het in ons brein en waarom is het zo belangrijk?

Het OGJG Generatie Café: Brein in beweging

Tijdens het OGJG Generatie Café verdiepen we ons in het brein en wat beweging met uw brein doet. Hoe werken het brein, beweging en balans eigenlijk samen?

Ontmoeting en verbinding in de kunst in het Rijksmuseum

Pieter Roelofs, bekend van het televisieprogramma ‘De Nieuwe Vermeer’, neemt u mee op reis door de stukken van het Rijksmuseum en vertelt over ontmoeting en verbinding in de kunst.